Het project Stadsvaart is mogelijk dankzij de samenwerking met verschillende partners, die evenwel niet alleen aan het roer zaten. Tijdens workshops en infomomenten kreeg iedereen de kans om actief mee te denken.

  • Stadsvaart was aanwezig op de inspraakvergaderingen ter voorbereiding van het nieuwe mobiliteitsplan voor Brugge
  • Stadsvaart sloot aan bij de campagne De Toekomst van Brugge”. Een eerste concreet idee dat door de inwoners werd aangereikt, is dat van een nieuwe fietsbrug over de Ringvaart tussen de Gent- en Kruispoortbrug. Dit voorstel wordt samen met de stad verder bestudeerd.
  • Tijdens de kennisgevingsfase van het project- en plan-MER werden in september 2015 eveneens enkele infosessies gehouden. Hierbij wilden we onder andere te weten komen welke criteria meespelen bij de voorkeur voor de verschillende alternatieven.

Het project Stadsvaart kiest voor open en eerlijke communicatie:

  • Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het project Stadsvaart? Schrijf je hieronder in op de nieuwsbrief.
  • Kom naar de informatiemomenten (eventueel met bijhorende workshops): we werken het project samen met jou verder uit.
  • Deze website geeft je concrete en up-to-date informatie over de verschillende deelprojecten, nu én in de toekomst

Dankzij de open en eerlijke communicatie wordt de vaart meer dan ooit een element dat verbindt: periferie met Brugge, deelgemeenten met binnenstad, inwoner met overheid en heden met toekomst.

Heb je nog een vraag of suggestie?

Heb je een opmerking of suggestie over het project Stadsvaart? Laat het ons weten. Zit je met een vraag, kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen. Het antwoord niet gevonden? We helpen je graag verder.
Laat het ons weten

Wil je op de hoogte blijven van onze projecten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Wat doet De Vlaamse Waterweg nv?

De Vlaamse Waterweg nv beheert en exploiteert de waterwegen in het centrum en in het westelijk deel van Vlaanderen. We stimuleren het multifunctioneel gebruik van deze waterwegen met oog voor de belangen van alle actoren en extra aandacht voor veiligheid en integraal waterbeheer.